Diensten

 

Onderhoud volgens het boekje


Bij een onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen, maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals het hoort. Belangrijke onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes.

Onderhoud met topproducten Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en, waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen.

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook bij Bosch Car Service behouden. Wij werken 100% volgens de voorschriften van de fabrikanten en daardoor erkennen zij officieel onze reparaties. Dus: laat uw auto gerust bij Bosch Car Service onderhouden, want elke herstelling onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets.

Herstellingen


Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt: garage Erik De Wilde. Herstellingen met originele onderdelen Geen probleem is ons onbekend, geen defect te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

Garage Erik De Wilde wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Door deze nauwe samenwerking beschikken wij over de juiste apparatuur en kennis om uw wagen perfect te onderhouden en herstellen. In onze garage hebben wij de nieuwste diagnose apparatuur ter beschikking waarmee we elke type wagen kunnen uitlezen. Elektronische problemen, motorstoringen of diepgaande herstellingen... we achterhalen de oorzaak en zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de baan op kan gaan!

Airco service


Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Vele mensen weten echter niet dat elk aircosysteem in een wagen jaarlijks onderhouden dient te worden.

Aircoservice alle merken Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10 % koudemiddel. Dit middel zorgt - naast koeling - voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw airco. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnoseapparaten. Hiermee kan elke fout in de elektronica opgespoord worden. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

Bosch Car Service Assistance


Herstellingen met originele onderdelen U kunt 24 uur per dag op ons rekenen! Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw wagen het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Assistance kunt u op elk moment van de dag, waar dan ook, rekenen op adequate en snelle hulp. En dat is een geruststellend gevoel!

Bij pech zet u de Bosch Car Service Assistance met één telefoontje in gang. We repareren uw auto ter plaatse, indien mogelijk. Mocht dat niet lukken, dan brengen we uw wagen naar een Bosch Car Service autobedrijf. Daar repareren we de auto, waarbij we u de vertrouwde kwaliteit garanderen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar!

 

Kom gerust langs bij garage Eric De Wilde, wij geven u graag meer uitleg bij bovenstaande diensten.